הבעל לא מסכים למיטות נפרדות

היי,בעלי לא בקטע שלקנות מיטות נפרדות בעת נידה.
האם עליי לישון בסלון? כי הוא לא יישן..
מאוד קשה לי המחשבה לישון בסלון..ומה אומרים לילד שאמא שלו ישנה בסלון…

תשובה:

שלום רב

למעשה השאלה שלך אינה שאלה בהלכות נדה… אני מזהה כאן קושי כללי בהדברות הפתוחה והזורמת ביניכם, אני משוכנע שאם הכל זורם כהלכה בעלך לא ישמח בכלל שתשני בסלון, והוא בודאי יעשה השתדלות כדי שיהיו מיטות נפרדות בחדר שינה, אלא שכנראה הוא לא מספיק מבין ומאמין שהנושא הזה עקרוני וחשוב לך. תעשו שיחה רצינית בענין, באוירה נעימה ונינוחה בימי הטהרה דוקא, ותלכו לקנות מיטות שבימי טהרה ניתן לחבר אותן ממש עד שלא ניכר כמעט שהן שתים, כך יקל הענין על בעלך. אם הוא יראה שחשוב לך וישמח אותך אני בטוח שיסכים. לישון בסלון זה בודאי לא מוצלח מכל הבחינות ואין סיבה להגיע לזה, יש פתרונות.

בהצלחה רבה.

שכרך הרבה מאוד, מסירות נפשך לטהרת המשפחה ודאי עושה רעש גדול בשמים!