ויכוח אם השוכר הזיק לדירה

סיימתי שכירות דירה לפני כשלושה חודשים, ובעלת הדירה טוענת שגרמתי לה נזקים לדירה, מה שאני מכחיש מכל וכל, לדוגמה היא החליפה ארון אמבטיה בטענה שכאשר אני יצאתי מהדירה היה סדק. וכנ"ל לגבי קולט הדים וכו' מה הדין?

תשובה:

שלום רב,

אם יש ויכוח עובדתי ביניכם, כיצד אני יכול לדעת מי צודק. שאלות ניתן לשאול בהתייחס לעובדה מסוימת בלבד, אם יש ויכוח עובדתי, ההכרעה יכולה להיות בבית דין בלבד.