כשרות ויטמינים / האם פרוביוטיקה היא חלבית?

בס"ד
שלום וברכה וחודש מבורך
האם מותר ליטול את הכדורים הבאים : 1. פרוביוטיקה של חברת Life בכשרות הרבנות המקומית נצרת עלית . כתוב לייד סימן הכשרות "חלבי" האם יש חשש חלב נכרי ? והאם אפשר ליטול פרוביוטיקה זו אחרי סעודה בשרית ?
2. פרוביוטיקה של חברת Solgar ללא סימון כשרות. אך כתוב : אינו חלבי ואינו מכיל לקטוז וקזאין. נוסחת אסידופילוס 40+ מתקדמת.
3. מוליטי ויטמין מינרל לנשים – שזה בעצם קופלקס ויטמינים לאישה. מומלץ לבריאות הכללית .גם ללא סימון הכשר כלשהו.

תודה מראש.

תשובה:

שלום רב,

מותר את כולם. חברת לייף הכדור שלהם לא חלבי. על אף שכתוב. ומותר לקחת את זה עם ארוחה בשרית