יעוץ – חזרה בתשובה של בני זוג בקצב שונה

לק"י
השלום והברכה,אני חוזר בתשובה-ואשתי לא הולכת בצניעות,כיצד עליי לנהוג בנושא?

תשובה:

שלום רב

ראשית ברכת הצלחה בדרכך החדשה! זכית להיות אהוב קרוב וידיד לבורא עולם!

ראה, אחת הבעיות שנתקלים בה בעלי תשובה פעמים רבות, היא שלא תמיד שני בני הזוג מתקדמים באותו הקצב… זה טבעי ביותר, וחשוב מאוד להתאזר באורך רוח וסבלנות רבה, חלילה לא להגיע לויכוח או מחלוקת חלילה בבית, אם רצונך שהבית יתקדם הלאה בדרך העולה בית ה', עליך להאהיב על בני הבית את התורה והמצוות, להראות שהיהדות עושה אותך נעים יותר שמח יותר, מרומם יותר והכל סביבך הרבה יותר טוב. רק בדרך הזו אשתך תתקרב עוד. שמור על השלום בית שלך, ובמקביל תכניס בבית יראת שמים, תקשר את אשתך בנעימות לרבניות נחמדות, שיעורי תורה שתהנה בהם, עם דגש על ההנאה והחיבור, בלי לחץ, וההתקדמות בוא תבוא. בגדול אשה שטוב לה עם בעלה ביסודה היא רוצה לעשות את רצונו, רק לא תמיד קל לה. לאט לאט..

בהצלחה רבה!