להפיץ ביוטיוב שיר של אדם אחר עם מילים משלו

בס"ד

שלום רב,

אני זמרת בעלת תשובה, ורציתי לדעת אם זה לא "גזל" חלילה לקחת שירים לא כשרים/כשרים, ולהקליט עליהם מילים כשרות שאני מחברת, ולהפיץ אותם ביוטיוב?
באופן שביוטיוב אני לא מרוויחה על זה שקל (אך מרוויחה על זה קהל), ובהופעות אני משתמשת באותם שירים, ומשלמת באותם ההופעות תמלוגים לאותם יוצרים שיצרו את השירים.

תודה מראש,
בשורות טובות, וחג שמח!

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

למיטב ידיעתי גם הפצת השיר ביוטיוב היא הפרה של זכויות יוצרים. אני מציע לברר אצל הגוף שאת משלמת תמלוגים (אקו"ם או אחר) אם יש הסדר של תמלוגים גם בהפצה ביוטיוב.