לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

אילו בגדים בחשש שעטנז?

שלום רב!!!
בעניין שעטנז אני לא מבין כלום חו"מ שהאיסור הוא שיהיה בבגד צמר ופשתן יחד.
יש לי הרבה מאוד בגדים מארצות הברית ומגרמניה ומישראל על רובם כתוב 100 אחוז כותנה ולא כתוב עוד משהו זה אומר שזה בסדר?
וגם לדוגמא אני נכנס לחנות בגדים איך אני יודע מה שעטנז ומה לא האם מספיק שיהיה כתוב 100 כותנה?
ואם לא אז מה לעשות?
וכנ"ל לגבי שמיכות וכו

תודה רבה רבה!
יישר כחכם!.

תשובה:

ראה כאן טבלה שעשינו בענין הזה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כיתוב אף פעם לא מבטיח כי לא עומד מאחריו בהכרח שום אדם הגון… כמו כן בבגד עם ביטנה יכול להיות שהבגד עצמו כותנה או פוליאסטר אבל יש שיירי צמר ופשתן בביטנה [נדיר אבל אפשרי], אבל באופן כללי ודאי שהתוית היא אינדיקציה מסוימת ולכן בבגד פשוט ללא צמר וללא ביטנה אין סיבה לחשוש משעטנז.