לתרומות לחץ כאן

הכשרת סכין מטבח

יש לי סכין חלבי, בטעות נגעתי עם הסכין בנקניקיות בשריות, איך אני מכשיר את זה?

תודה רבה

תשובה:

שלום רב

אם הנקניקיות היו חמות בחום שהיד סולדת בו [45 מעלות] יש להכשיר את הסכין על ידי הגעלה [ממלאים סיר עם מים על האש, וכשהם מבעבעים בעוד האש דולקת מכניסים את הסכין בפנים כשהוא נקי וללא שימוש 24 שעות וגם הסיר ללא שימוש 24 שעות, ולאחר מכן מוציאים אותו ורוחצים במי ברז]. אם הנקניקיות לא היו חמות, יש לרחוץ היטב וזה כשר.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל