אם יש היתר לאיסור לבועל לאחר שיש ילד משותף

דחוף!!! הייתי נשואה כ == שנים שנה מתוכם חייתי באושר אבל ילדים לא היו אחרי בדיקות הבנתי שהבעל לא יכול להביא ילדים לאחר מכן התחילו שקרים ולא היה לי יותר אמון בבן אדם ומאז חיינו ביחד אבל כל אחד לבד כעבור 5 שנים אחרי טיפולים קשים הבאתי 2 ילדים בהפרש של שנתיים והחיים בינינו המשיכו כרגיל שקרים אין נושא שיחה כל אחד ישן במקום אחר באחד מן הימים נפלתי והכרתי בחור ותוך כדי הנישואים יצאתי איתו והיינו ביחד ואחרי זמן מה התגרשתי והמשכתי לצאת עם אותו אחד עד שהבנו שלהתחתן אנחנו לא יכולים החלטנו לחזור בתשובה ולהפרד ואחרי שנפרדנו כמה שבועות גיליתי שאני בהריון רציתי לדעת אם יש איזה פתח שנוכל להתחתן בשביל הילד

תשובה:

שלום רב,

לצערי אני לא רואה שום סיבה שיהיה מותר לכם להנשא. מאחר שאתם שניכם יודעים היטב את העובדות שקיימתם יחסי אישות באיסור. אני לא רואה כל אפשרות שיהיה לכם היתר כלשהו להנשא. האיסור הוא איסור דאורייתא, ולעולם לא נמצא היתר לאיסור דאורייתא מחמת שיש ילד משותף.