נגיעה בבת חורגת

שלום רב.
מה דין היחסים בין אלמן שהתחתן בנישואים שניים עם אלמנה שיש לה בנות בנות 10ו-14,
לעניין נגיעה בהם.
אשמח למקורות. תודה רבה וחג שמח!

תשובה:

ילדים חורגים אינם כילדים שלך, וודאי שיש להזהר בנגיעה. כשם שכל הפוסקים דנים בהלכות ייחוד ומזהירים שלא להתייחד איתם. ראה כאן באתר, מאגר השו"ת, אבן העזר, ייחוד. הרבה תשובות על כך. ואם אסור להתייחד בדיוק כמו אנשים זרים, ודאי שגם איסור נגיעה קיים כמו באנשים זרים.