צום יום הכיפורים אחרי ניתוח ראש

כבוד הרב
שבוע טוב מבורך!
תבושרו במחילה וסליחה וכפרה
תכתבו ותחתמו בספר החיים ובספר הזכרון
אני עברתי שני ניתוח ראש בתוך שבוע האחרון לפני שבועיים אני סובל מסחרחורות ומחוסר איזון בהליכה ועמידה וכן יש לי כאבים באיזור הניתוח שמצריכים שתיית כדורים משככי כאבים
מה עליי לעשות?

תשובה:

שלום רב

את הכדורים תוכל כמובן לקחת עם מעט מים מרים [אם אתה לא יכול לקחת ללא מים] אולם נראה לי שבאופן כללי אתה צריך לאכול לשיעורין בצום [30 סמ"ק מאכל ו40 סמ"ק משקה כל 9 דק'] ויתכן שאף יותר מזה, יש להתייעץ בענין עם הרופא המטפל שיקבע את הנהגתך בצום. בכל מקרה של ספק תפנה כאן שוב.

רפואה שלמה.

הצטרף לדיון

תגובה 1