השבת מצלמה שנמצאה בפארק

שלום כבוד הרב,

אבא שלי מנהל פארק ציבורי מאוד מושקע שנמצא בעיר חילונית השוכנת קרוב לעיר חרדית. מידי חול מועד או ״בין הזמנים״ פוקדים את הפארק מאות חרדים.
אבי מצא מצלמה דיגיטלית שככל הנראה שייכת לאדם חרדי אשר היה עם ביתו בפארק לפני כשבועיים לערך.
יש במצלמה תמונות שלו ושל ביתו אך מעבר לכך אין כל סממן אחר כגון שם או כתובת.
הייתי שמחה להחזיר את האבדה לבעליה כיוון שתמונות זה זיכרון שכואב לאבד אך איני יודעת איך לעשות זאת כיוון שלא מחייב שאותו אדם גר דווקא בעיר החרדית השכנה, אלא יכול להגיע גם מאזור אחר בארץ. אודה לרב על כיוון או עזרה בנושא.. תודה,

תשובה:

שלום רב,

ניתן לפרסם על המצלמה בעיתונות החרדית שלמיטב ידיעתי מפרסמים מודעות השבת אבידה חינם.

בעבר נכתב באתר כאן שניתן לפרסם תמונות ברשתות החברתיות, כדי שאם אחד שיראה את התמונות מכיר אותם יפנה אותם אליכם. כמובן, שיש לבחור בתמונות שצולמו במקום ציבורי ושלא פוגעות בפרטיות.