בראשית תמן לתיקון הברית

שלום לכבוד הרב שליט"א!
יש לי סידור שנקרא עבודת הקודש ובו ישנם הערות על פי הסוד הפשוט. אחרי תפילת שחרית בעל הסידור הוסיף קטע מתיקוני הזוהר תיקון מ"ח בראשית תמן. שמעתי מכמה רבנים (תלמדי חכמים) שאחד סותר את השני בקשר האם האמירה של בראשית תמן הוא לתיקון הברית.
תודה רבה מראש ושבת שלום ומבורך

תשובה:

בס' כתם פז על זוהר בראשית מבאר בארוכה שהוא תיקון לברית, וכן הובא בסידור החיד"א עמ' קעז, וכ"כ בשער היחודים פרק יח, ובטהרת הקודש מאמר תיקון היסוד,  וכן הובא בסידור תכלאל לתימנים.

שבת שלום.