קופאית בחנות שמוכרת מאכלות אסורות

שלום וברכה

האם מותר לאשה שאין לה עבודה ושצריכה לעבוד לפרנסתה היות והיא גרושה והיא מבקשת לעבוד אצל האח שלה שיש לו חנות קיוסק בו הוא מוכר נבלות וטרפות וכן בשר בחלב. האשה תעבוד בחנות זה רק בתור קופאית.
בברכה

תשובה:

שלום רב

אינני רואה דרך להתיר דבר כזה. בעבודתך את בעצם מסייעת לקונים לאכול מאכלות אסורות… זה בכלל מסייע לדבר עבירה. אני מניח שניתן למצוא עבודה כקופאית בחנות אחרת. בהצלחה רבה ושתדעי רק טוב!