לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

מה עושים עם הביצים שלקחתי מהקן ?

שלום כבוד הרב.מה עושים עם הביצים שלקחתי מהקן אחרי ששלחתי את ?
האם

תשובה:

שלום רב

תזכה בהן, תראה לילדים שיהנו ותחזיר לקן.

תזכו למצוות!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום נזדמן לי עוד מצוות שילוח הקן
    בבית ספר שאני עובד בו ישנו קן עם ביצים בתוך כיתה שהמנהל רצה לפנות כדי שלא יתווספו עם הזמן כינים וכדומה.אמרתי לו שאני אפנה ובזה אקיים גם מצוות שילוח הקובכן באתי בלילה תפסתי את היונה שלחתי אותה כדברי הרמבם והייתי חייב לפנות את הקן לכן שמתי את הבייצים בתוך שקית וזרקתי אותם לפח (שמתי אותן בשקית כדי שהחתולים לא יוכלו לאכול אותם) בכל אופן השאלה האם קיימתי את המצווה