הסתכלות תינוק בטלוויזיה בשבת

שלום רב,
אני חוזר בתשובה וכשאני מתארח בשבת אצל הוריי אני ואישתי משתדלים להתרחק מהסלון כדי לא להסתכל בטלוויזיה בשבת.
השאלה שלי האם כשאמא שלי לוקחת את הבת שלי ויושבת איתה מול הטלוויזיה זה בעיה? מדובר בתינוקת בת 3 וחצי חודשים..
(אם כן, מה עליי להגיד להוריי שלא יפגעו?)

תשובה:

שלום רב,

בגיל כזה אין מה לחשוש. היא לא רואה כלום… ואולי לא כדאי לפגוע באמא בלי סיבה ממשית. אולם עליך לשים לב, כבר בגיל קטן אתה צריך להרגיל את הקטנים שלא מסתכלים בטלוויזיה בשבת. אני סבור שבגיל שהתינוקות יכולים כבר להנות במשהו, אמא שלך תבין אותך לגמרי אם אתה לא רוצה שהם יראו.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. חלילה. אל תגרמי לה לחלל את השבת. התשובה התייחסה לכך שהאמא בין כך מסתכלת בטלויזיה אלא שתוך כדי כך היא לוקחת את הקטנה.