פאנג שואי בשיפוץ הבית

כבוד הרב שלום . אני לפני שיפוץ דירה ורציתי לדעת אם יש איזשהי בעיה להתייעץ עם אשת מקצוע שמתמחה בתחום הפאנג שווי ומייעצת על פי זה כיצד מומלץ לעצב את הבית גם מבחינה אנרגטית . בתודה מראש

תשובה:

שלום רב

מעבר לכך שזה שטויות ומגוחך שיהודי מתייחס לכאלו דברים… זה גם מריח לי עבודה זרה, כיון שזה מתבסס על הרבה עקרונות של האמונות הסיניות העתיקות. לכן יש להמנע ואני מבטיח לך שלא תפסידי מכך שלא תתעסק בהבלים שכאלו.

בהצלחה רבה!