ביוץ בימים נקיים

אני נשואה כבר שנה ומנסה להכנס להריון הבעייה היא שהמחזור שלי נמשיך במשך 7 ימים והביוץ שלי יוצא בימים הנקיים (יום לפני המקווה) ניסתי כל מיני כדורים לקיצור המחזור (מסטיק תמני, טיפות ילקוט רועים) ללא הצלחה וגם הרופא נתן לי כדור לדחיית הביוץ (אסטרופם) וזה דחה לי את המחזור בשבועיים ולא את הביוץ..מה עלי לעשות??
אשמח לתשובה היום.. תודה

תשובה:

שלום רב

יש תרופות מצויינות לדחיית ביוץ בשם פרוגינובה, או להגברת ביוץ בשם איקקלומין, אנחנו לא רופאים, אבל מסטיק תימני זה לא הענין, תפני לרופאה מקצועית וזה כלום לסדר את זה בימינו.

בשורות טובות.