אנטיביוטיקה בתשעה באב נדחה

דחוף!! צריך ליטול אנטיביוטיקה מסוג ציפרודקס פעמיים ביום לזיהום בדרכי שתן. זקוק לאוכל. מה יש לעשות? לאכול לשיעורין? הבדלה?
אם מדובר על חולי מדוע כותבים לדלג יום,הרי חזל לא גזרו על חולים.

תשובה:

אם אתה בימים הראשונים של האנטיביוטיקה ועדיין סובל מהדלקת, אתה פטור מלצום, תעשה הבדלה ותיקח את התרופה רגיל. אבל אם כבר לקחת ארבעה ימים וכרגע התרופה זה יותר כדי למנוע את חזרת המחלה, תמתין לערב.