"זוג" גוי וגויה ובדעתם להתגייר, מה מותר להם ?

שלום וברכה
"זוג" גוי וגויה החיים ביחד ובדעתם להתגייר גיון עפ"י הלכה לכל דבר בבית דין המנוהל עפ"י דרך ישראל סבא.
אך דא עקא תהליך הגיור יתחיל רק בעוד שנה וחצי.
השאלה העומדת בפניהם :
מה מותר ומה אסור להם בחיי אישות ?
בפשטות אין להם איסור נדה וכל איסור אחר.
אשמח לקבל מקורות בנדון זה.
תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

כעת אין להם שום מחוייבות כלל. וברור שלא שייך איסור נדה. לאחר שהם יתגיירו הם יאלצו להפרד לשלשה חודשים, כפי שנפסק ביבמות מה ובשו"ע אבה"ע סי' יג שצריכים ג' חודשי הבחנה בין זרע שנזרע שלא בקדושה לבין זרע הנזרע בקדושה. אם ברור שאין חשש כזה של היריון שאינם יודעים עליו ראה כאן. לכן עכשיו מותר להם כמובן הכל.