הגשת תלונה על רופא שמסרב להחזיר כסף המגיע על פי דין

האם מותר לי להגיש תלונה למשרד הבריאות כנגד רופא שיניים שטעה בטיפול בשן שלי ולמרות שהודה בכך הוא מסרב להחזיר את כספי או לטפל בי ולתקן את אשר הוא עשה וזורק אותי לטפל אצל רופא "אחר"?

אציין כי הרופא הנ"ל הוא חסר סבלנות בצורה קיצונית וכמה פעמים הוא ניתק לי את טלפון בפרצוף תוך כדי שיחה על הנושא.

כעת אני צריך ללכת לרופא אחר שיתקן לי את הנזק שהוא עשה ולשלם מחדש על הטיפול.

תשובה:

שלום רב

מותר לך להגיש תלונה כדי להציל את כספך שמגיע לך על פי דין.