השחיטה בזמנינו

בס"ד

שלום!
יש לנו בת שמחזיקה בדעה שכלל הבשרים בארץ טרפים כולל הבדצ"ים למיניהם. טוענת שהמטבח שלנו טרף וכיוון שכך מנהלת לה פינה משלה – כלים חד-פעמיים, אוכל נפרד וכו'. גם לא מפסיקה לקנטר שאנו אוכלים נבלות וטריפות. התזכורות שלנו שחשוב מה היא מוציאה מפיה חשוב לא פחות ממה שהיא מכניסה אליו עולות בתוהו, ובכך מכניסה מחלוקת רבה הביתה. מה עושים איתה?

תשובה:

שלום רב

מקרה מצער. אולי תראו לה את התשובה כאן ואני מקווה שיעזור…

באופן עקרוני יש לדבר איתה שהמחשבה להיות יותר צדיקים מכל גדולי ישראל שסומכים על השחיטה, מעבר לכך שהיא נובעת מטעות כמו שביארתי בקישור הנ"ל, היא גם עזות פנים…

בהצלחה רבה ורוב נחת.