שלום כבוד הרב שאלה
אם אמא שלי הכינה פשטידה בתנור והשתמשה בכוסברא או בפטרוזיליה של הגוש קטיף
והשרתה אתזה במים 20 דקות עם מלח ושטפה אתזה טוב והכינה עם זה פשטידה האם מותר לאכול מזה או שלא?
כי אני לא מבין כל כך בנושא הזה של תולעים שבזמן האחרון ואני לא מבין בזה כל כך
תשובה:
שלום רב
אם זה של גוש קטיף זה מעולה, למה לא לאכול? בשביל זה יש השגחה על נקיות מחרקים.
בהצלחה
הבעיה כבוד הרב שזה לא הושרה בסבון כמו שכתוב ואיזה רב אמר לי שעדיף שאני לא יאכל
אפשר לאכול בדיעבד.
השאר תגובה