איך מתמודדים עם חמותי?

לכבוד הרב שלום אני התחתנתי לפני === וחמותי מאד קשורה לבת שלה והיא נכנסה למשבר ובעקבות זה היא מתערבת לנו ומעמידה את אישתי בינה לבני איך צריך להתנהג עם חמותי תודה רבה ויום טוב

תשובה:

שלום רב,

ראשית עליך להבין את חמותך זה קשה לה מאד. היא מרגישה שהיא השקיעה בה את כל חייה וביום אחד בא בחטף מישהו ש"גונב" לה אותה. זוהי ההרגשה שלה כנראה. מאידך אשתך חייבת לשים לה גבולות, הדרך הטובה ביותר הוא להעלות את זה בשיחה שלה מול האמא. ואם היא מרגישה שאין לי את כוחות הנפש להתמודד בשיחה כזו, אולי כדאי שתרים טלפון להתייעץ עם איש מקצוע שידע להדריך אותה כיצד לעשות זאת.