צילום הספרים מ hebrew books

יש דף אינטרנט שנקרא hebrew books שאפשר להדפיס שם הרבה ספרים כגון ש"ס רמב"ם שו"ע וגם ספרי ראשונים אחרונים ואחרוני אחרונים האם יש חשש גזל בזה ועוד שאלה שהאם לעשות מה שנקרא באנגלית fotocopy לספרים ובבקשה האם אפשר לציין את המקורות.

תשובה:

שלום רב,

כל הספרים המופיעים ב hebrew books נועדו בדיוק לשם כך שתקרא ותלמד, תעתיק לעצמך וכו', העיקר – להגדיל תורה ולהאדירה. ואין בזה כל חשש גזל.

בהצלחה