האם להתחתן עם בן הזוג הזה?

שלום כבוד הרב . מה עושים עם בן זוג איתו כבר מדברים על חתונה , אך לא מצליח להוציא מראשו את בת זוגו הקודמת . האם כדאי להכנס לנישואין כשהוא עדיין אוהב אחרת? הוא מאד מנסה שהקשר שלנו יצליח אך ממש אובססיבי באהבתו הישנה . מיותר לציין כמה זה פוגע בי (הוא הולך לטיפול פסיכולוגי אך זה בינתיים לא ממש עזר ) .

תשובה:

שלום רב,

זו שאלה מדי כללית. הכל תלוי בסיטואציה ועד כמה את קשורה אליו, כי אחרת ודאי שהייתי אומר לך לחפש מישהו אחר. כדאי לפנות לאדם מקצועי ולהתייעץ איתו ולא לפעול באובססיות, לפעמים הזמן עושה את שלו, ולא צריך להתרגש ממילה כזו או אחרת.