תוספי מזון ללא כשרות

שלום וערב טוב רציתי לדעת האם תוסף תזונה ללא כשרות בשם ל- טירוזין ו-KELP(אצות ים) של חברת NOW לצורך רפואה מותרים או לא ? ושנית רכישת תוספים של חברת BIOCARE מברטניה שנחשבת למוצרים איכותיים בארץ יותר יקר משמעותי דיברתי עם החברה בארץ טוענים שיש כשרות פשוט לא מופיע על האריזה בדגש שיתכן שביו אצידופולוס מכיל חלב או בקו ייצור של חלב נוכרים ותמציות זרעי ענבים=ייין נסך האם תוסף ביו אצידופולוס שלהם מכיל חלב נוכרי ובכלל מוצרי BIOCARE שמכילים תמציות זרעי ענבים וגלטין אסורים בכל מצב גם אם זה לצורך שיפור המצב הבריאותיוהם ללא טעם במידה ואין כשרות ? וישנו תוסף בשם microhydrin plus של חברת RBC מכיל אנטיאוקסידנטים חזקים לחיזוק הגוף ומערכת החיסון בכלל ללא כשרות לצורך בריאותי פשוט נחשב לאיכותי אני משער ללא טעם זה מגיע בכמוסה מה דעת הרב בבקשה תודה רבה מראש !

תשובה:

שלום רב,

לכל מה שכתבת יש תחליף כשר בארץ מחברות אחרות כמו חברת סולגאר או חברת סופהרב.