שעון שבת למשחק הוקי אוויר

האם מותר לחבר שעון שבת למשחק זה לזרימת אוויר כמפורט להלן?
הוקי אוויר הוא משחק שולחן המיועד לשני שחקנים המתחרים זה בזה כאשר מטרתם להבקיע כמות גדולה יותר של גולים בשער היריב בדומה למשחק הוקי קרח.

המשחק נערך על גבי שולחן מוארך בגודל 3X1.5 מטרים, כשבשתי קצוות השולחן ישנם שני שערים. על השולחן מפוזרים חורים רבים שמתוכם יוצא זרם אוויר אחיד אשר מוריד מרמת החיכוך שבין השולחן לדיסקית. הזרם הנ"ל יוצא בעזרת חיבור לחשמל
המשחק נערך לפי זמן קצוב ו/או לפי ניקוד מקסימלי, בדרך כלל עד 7 שערים, אם המשחק מתנהל בזריזות.

תשובה:

שלום רב

מעיקר הדין המשחק אינו כרוך בשום מלאכה, אבל נראה שכיון שמדובר בדבר שבדרך כלל לא נעשה בשבת באופן הזה, יש בכך חשש של עובדין דחול ו"אוושא מלתא", וכעין המבואר בשו"ע בתחילת סי' רנב לגבי קול הרחיים וכו'. ראה כאן במקורות מחלוקתם של פוסקי זמנינו לגבי ממטרות על שעון שבת בשבת, ונראה שכאן הדין חמור עוד יותר.

בהצלחה