שינוי או השמטת שם נוסף בעקבות מחלה

שלום,
לפני כ10 שנים הוספתי לשמי את השם יפה – בהמלצת נומרולוג שאמר לי שסופית ה' טובה יותר מסופית ת'. במהלך 10 השנים האלו חליתי במחלה שפוגעת באיברים פנימיים ומצבה מתדרדר.. ואני פוחדת שאולי צירוף שני השמות לא היה נכון "יפה". האם להשמיט את השם יפה? או לשנותו לשם אחר? האם עשיתי טעות שהוספתי אותו?
תודה,

תשובה:

שלום רב,

אני לא יודע, ולעולם לא ניתן לדעת מדוע נגזרה הגזירה (ובדאי לא בגלל השם). אבל אחד הדברים שעושים כדי לקרוע את הגזירה הוא דבר ראשון תפילה. וגם שינוי השם, כך שזה לא משנה מה שינית לפני עשר שנים. כעת תשני את השם למשהו אחר, ולא משנה למה.

שיהיה לך רפואה שלמה