לטבול גם כבל מתנתק של מחבת חשמלי?

שלום וברכה כבוד הרב

1. בפרסום פרסומות שמספקים קישור לרכישת מוצרים של אחרים לצורך קבלת עמלות על המכירה שנוצרה מהפרסום שלי, כמה מוצרים צריך לפרסם בו-זמנית? מספיק אחד? זה תלוי לפי האמונה של האדם?
2. לא מבין בדיני-אונאת ממון, האם אני צריך לברר מה המחיר ההוגן של המוצר שאני מקשר אליו?
ואם אני מקשר פרסומת לרכישת מוצר בשביל יוצר המוצר עצמו – גם צריך לבדוק אם המחיר הוגן? (אולי ע"י בדיקה של מוצר דומה במה שהוא מציע).
3. הכבל של המחבת החשמלי שקניתי ניתן לניתוק, האם צריך לחבר אותו לפני הטבילה ולטבול גם איתו?

תודה רבה כבוד הרב, שבוע טוב

תשובה:

שלום רב

  1. אתה יכול לפרסם מה שאתה רוצה ובאיזה מחיר שאתה רוצה, כל הבירור על אחריות הלקוח.
  2. כבל שמתנתק לא צריך לטבול.

שבוע טוב ומבורך.