גילוח כהלכה

שלום כבוד הרב שאלה
אני ברגיל לא מגדל זקן וגם לא מתכנן לגדל בקרוב בגלל המשפחה ועכשיו אחרי לג בעומר ושמעתי פעם שאומרים שאם בן אדם מגדל זקן ואז מוריד אותו זה חילול ה',עכשיו אחרי לג בעומר מותר לי להוריד בגלל המשפחה?

תשובה:

שלום רב

מותר להוריד אבל רק במכונת גילוח כשרה או במשחה. על מכונה כשרה כדאי להתקשר למכון הטכנולוגי להלכה בטל' 026423230. מאמרים נרחבים בענין ראה כאן וכאן.