אינטרנט מסונן

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
אני בזמן האחרון התחלתי להתחזק ויש לי שאלה שקצת מציקה לי בזמן האחרון בנושא הזה של כל האנטרנט והמחשב וזה ואני יודע שזה נשמע קצת קטנוני כל הנושא הזה,אם יש עכשיו משחק או אתר,שרוב רובו של התוכן שלו הוא בסדר,אבל לעיתים יש בו גם דברים ותוכן שהוא לא כל כך בסדר מבחינת צניעות האם יש בעיה בזה
אני יודע שזה נשמע קטנוני,אני וחברים שלי רגילים לפעמים לשחק במחשב בכל מיני משחקים ופחות או יותר אני מניח שהם מבינים שאם עכשיו יש משחק שרוב רובו של התוכן שלו זה חוסר צניעות ושטויות וזה אני והם מבינים שצריך להמנע מזה,אבל נגיד יש משחק שרוב רובו של התוכן שלו הוא בסדר טויש לו כמה בעיות מבחינת התוכן האם יש בעיה לשחק במשחקים כאלה,בעיקר הדבר הזה נפוץ ביוטיוב כי נגיד בדרך כלל אם מחפשים סרטון צצים בצד לפחות איזה 5 כאלה עם תמונות פרובוקטיות , אם ככה האם מותר לשחק במשחקים כאלה או לאתרים כאלה או שאסור

תשובה:

שלום רב

ודאי שאסור!

בכלל אין להשתמש באינטרנט שאינו מסונן כהלכה עם אישור של ועדת הרבנים לעניני תקשורת, כמו נתיב ואתרוג.