מצלמות אבטחה בבית הכנסת

בס"ד
שלום לכבוד הרבנים הי"ו
לראובן יש בית מדרש עם 3 קומות קומה עליונה-עזרת נשים המשמשת בכל השבוע ככולל אברכים מהבוקר עד הערב קומה אמצעית בית מדרש המשמש ללימוד ותפילות במשך כל היום קומה תחתונה מקווה גברים+משרדים

מאחר והמקום פתוח -18 שעות ביממה ויש נכנסים ויוצאים ואין הגנה על ארון הקודש ואין הגנה על המשרדים(שיש גם כסף) ובכלל למניעת נזקים מאחר וכבר קרו מקרים של נטילת קופות צדקה,שבירת חלון במקווה ,עקירת ידית כניסה למקווה כדי להיכנס ,ועוד… ועוד רוצה ראובן להתקין מצלמות אבטחה שיכסו את כל חלק החיצוני ןהפנימי ברוב המקומות,האם יש בעיה של צנעת הפרט?או בעיה אחרת?
תודה רבה

תשובה:

שלום רב

אין בעיה של צנעת הפרט במקום ציבורי, יש שאלה מבחינת שבת, וראה בענין זה  כאן.