לימוד תורה בסביבה חילונית

שלום כבוד הרב
לאחרונה אני כבר בסוף כיתה יב והתחלתי ברוך ה' להתחיל להתחזק וזה ואני משתדל לשמוע בזמן האחרון הרצאות בפלאפון וזה ומשתדל כמה שיותר לשמוע
עכשיו הייתי שמח אם כבוד הרב יוכל לעזור לי בסיוע אולי בלעשות סדר לימוד מסויים כי אני שומע בזמן האחרון של הרב יוסף מזרחי שהוא מסביר וקורא מהספר מסילת ישרים
אני לא יודע ללמוד גמרא וזה והייתי שמח אם כבוד הרב יוכל לעזור לי ולסייע
יש לי בבית מספר ספרים אם כבוד הרב רוצה שאני ימנה אותם

תשובה:

שלום ידידי,

שמחתי מהשאלה שלך! ניכר עליך שאתה רוצה להיות בן אהוב וקרוב לבורא עולם!

בגיל שלך מאוד חשוב למצוא סביבה תומכת ומאפשרת, יש היום המון מדרשות ערב ששם ניתן ללמוד עם אברכים ולהתקדם בלימוד גמרא הלכה יעוץ וכדומה, הייתי מציע לך לפנות לאירגון לב לאחים דרך אתר האינטרנט שלהם או בטלפון, ולהתייעץ איתם מה יש להם באיזור מגוריך.

בהצלחה רבה בכל!