מאמר על מצוות תוכחה

שלום רב
צריכה מאמר בנושא תוכחה וכבוד לחבר או חובת הדיווח,,
תודה ושבוע טוב
C

תשובה:

שלום רב,.

מאמר על מצוות תוכחה ניתן לראות כאן: מצות תוכחה – מי, מתי, ואיך מעבר לזה ישנם במאגר השו"ת שאלות רבות בנושא ניתן לצפות בחיפוש תחת השם "מצות תוכחה". לדוגמא, אם כוונתך לחפש מקור האם להוכיח חבר ברבים, כפי שכתבת בכותרת ניתן לראות לדוגמא בשאלה זו: לחץ כאן. לגבי בקשתך ל"חובת הדיווח", לא ירדתי לסוף דעתך, אנא פרטי למה כוונתך ונשמח לסייע.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בחובת הדיווח כוונתי,לדוגמא באם אני מורה ורואה שמורה בצוות איננה עושה את תפקידה ברמה כזו שאף פוגעת בילדים.
    האם חובתי לדווח או שזה מתפקידה של המנהלת לראות מה קורה בבית ספרה…
    כך גם במשחקי ילדים , הלשנה על חבר שעושה מעשה קונדס…

    תודה על התגובה המהירה