בגד חדש בספירת העומר

שלום לרבנים,

האם מותר לאישתי ללבוש בגד פנימי חדש שלא רואים בחוץ..שהוזמן באינטרנט לפני יותר מחודש אבל הגיע רק עכשיו בימים אלו או שיש לחכות?

תודה ושבת שלום

תשובה:

שלום רב

בגד כזה לא מברכים עליו שהחיינו וממילא אין כל בעיה לחדש אותו בימים אלו.

שבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מחילה,
    מצד הדין אין שום איסור בחידוש בגד בספירת העומר. וכ"כ אור לציון בח"ג שמותר לקנות בגדים חדשים בספירה. ודעת הרב עובדיה בחזו"ע שממדת חסידות אין לקנות ולברך שהחיינו אא"כ בשבתות שבינתיים.
    בברכה,
    ויקטור בוחניק רחובות