טלפונים מאושרים

רציתי לשאול האם יש טלפונים חכמים כדוגמת אייפונים וכדומה שיש עליהם הכשר של הרב ישראל גואלמן שליט"א משכונת רמות בירושלים אם כן איזו חברה משווקת את זה והיכן אפשר להשיגם.

תשובה:

שלום רב,

אני לא יודע בדיוק מה מוכרים בפיקוחו של הרב גואלמן. אבל תוכל לברר במספר: 0503005742

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. משאלתך הנסערת אני מבין שיש הרבה אמוציות ורגשות וכעסים ביניכן, וזה לא נושא בשביל תגובה כזו או אחרת, כדי שתפנו לאיזו רבנית שתגשר ותקרב ביניכן, בשורות טובות. קשה לי להאמין שהטלפון זה הענין כאן.