שמירת תבלינים שלא יתליעו

שמירת תבלינים, האם ניתן לשמור תבלינים במקרר, או שחייבים במקפיא?

תשובה:

שלום רב

באופן עקרוני אין כל חובה להקפיא תבלינים וגם לא לשים במקרר, אלא שהדבר מומלץ כדי שלא יתליעו , הקפאה תשמור על אורך חיים ארוך יותר אבל מספיק קירור. אם רואים שנוצרים קורים כעין קורי עכביש וכדומה, זה סימן לנגיעות ויש להמנע משימוש.  אם יש תבלין שאת משתמשת בו לעיתים רחוקות והוא נשאר בבית חודשים ארוכים, כדאי להקפיא.