הכפשות על כשרות העופות – המשך

האם הבדצים אכן מעבירים סכינים עם "הרגש", "חוסר חלקות" "סכסוך" וכו

תשובה:

שלום רב

מה השאלה בכלל? זו בדיחה לשאול את זה… סיפר לי בנו של אחד מבודקי הסכינים בעדה החרדית שפעם בכמה חודשים אביו חייב להתיצב בועד הכשרות לבחינה נוספת כיצד הוא בודק את הסכין… אף שכל יום הוא בודק מאות פעמים וכבר נבחן עשרות פעמים! כל העסק הזה הוא הכפשה של עמי ארצות.

יתכן כמובן שיבוא סכין שיהיה ויכוח בין הבודקים לגביו, כך הוא טבע הדברים, אבל ברור שבכל הרגש קטן פוסלים את הסכין.