בשר שנתעלם מן העין במקום העבודה

אני לוקח למקום עבודתי ארוחת צהריים בשרית, אותה אני מניח במקרר במטבחון בבוקר ומחממה בצהריים. במקום עבודתי ישנם גם גוים, ושאינם שומרי תו"מ המשתמשים במטבחון.
הסבירות שמישהו יגע באוכל, אפסית. גם סביר להניח שארגיש אם מישהו יגע לי באוכל.
האם יש בעיה של בשר שנתעלם מן העין ?

תשובה:

שלום רב

יש לעשות סימן, כמו קשר מיוחד, או סימן היכר במאכל עצמו, וכך לא תבוא לשום חשש. ראה שו"ע סי' קיח סעי' א.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם השארתי את האוכל הבשרי במקפיא (אשר נמצא במקום העבודה בו יש גויים), ואין לי מעקב אחרי זה. האם זה נכלל בהגדרה של "בשר שנתעלם מן העין".
    כי אם כן, מה עלי לעשות לזרוק את זה?