חשבון מהעבר בפייסבוק

בס"ד

חג שמח,
אני חוזרת בתשובה ברוך השם כבר כמעט שנתיים, ויש לי חשבון פייסבוק, שחסמתי בו את כל התמונות+סרטונים מהעבר, וכרגע מה שאני עושה איתו זה מעלה תכנים תורניים לזיכוי הרבים בלבד.
אני מצליחה להשפיע על מעט מהאנשים, ורואה שאני באמת מחזקת את הרבים, אנשים מחזקים אותי שאעלה עוד סטטוסים מחזקים.
אך מצד שני אני מרגישה שזה לפעמים כבר "עשה את שלו"…
מה עליי לעשות עם החשבון פייסבוק?
למחוק אותו, או שאני אכן מקיימת מצוות זיכוי הרבים?

נ.ב
אני מאוד מחזקת ואוהבת לחזק את הרבים בתכנים תורניים שאני לומדת ברוך השם, ומרגישה ששם אני מוציאה את הפוטנציאל שלי להציל כמה שיותר יהודים מהטומאה.

תודה מראש,
תבורכו.

תשובה:

שלום רב,

מדוע למחוק? אם את עושה עם זה דברים טובים, את ודאי יכולה להמשיך.

תזכי להמשיך להפיץ את אור התורה לרבים!