קורס של משרד התמ"ת

אשתי לומדת קורס מטפלות של משרד התמ"ת במכללה ולתקופה נעדרה והמזכירה אמרה לה שהיא יכולה לרשום כאילו לא נעדרה השאלה אם זה מותר באופן שהיא משלימה את החומר שלמדו או שזה גניבת דעת וזה אסור בתומ"ר.

תשובה:

שלום רב,

במצב שהיא מקבלת את החומר הנלמד מהמכללה ומשלימה את זה והאחראי מטעם המכללה יודע שהיא השלימה בסמכותו לחתום שהיא עברה את הקורס ואין כאן גניבת דעת.