האם זה לשון הרע?

שלום וברכה כבוד הרב :)
תודה על התשובה הקודמת! הכל טוב.
זה לא יהיה לשון הרע להגיד למחבר הספר, בקשר לפרויקט גיוס מימון, שעדיף לעשות סרט וידיאו לפרויקט גיוס מימון?
ולהגיד לו שגם רב מסוים שהוא מכיר עשה והופיע בסרטון לגיוס מימון לפרויקט של החברה או ארגון של הרב?
תודה רבה כבוד הרב, יום נעים!

תשובה:

שלום ידידי

לא הבנתי למה אתה חושב שלתת עצות טובות עם דוגמאות טובות של אנשים שעשו והצליחו זה לשון הרע. נראה לי שכדאי לך להתמקד בהגדרה של לשון הרע ומכאן תבין, לשון הרע הוא לספר גנות על אדם, סיפור שעל ידו ומחמתו הוא מתגנה בעיני הבריות.

יום נעים ושנעשה תמיד רק טוב!