לא ילבש בהסרת שיער לגבר

האם כיום מותר ללקט שערות לבנות מתוך שחורות או לצבוע שערות לבנות כיון שכפי שהתברר לי גם גברים נוהגים כן, וא״כ הוא כמבואר בשו״ע לענין שער בית השחי ובית הערוה או בהג ׳ הגרעק״א לענין מראה לאנשים.
תודה

תשובה:

שלום רב

גם היום צביעת שער וכו' היא פעולה שמאפיינת בעיקר נשים ומתפרשת בעולם כפעולה שבעיקרה נשית למרות שגברים רבים עושים זאת, ועדיין יש לחשוש בזה לאיסור של לא ילבש גבר שמלת אשה.