כשרות בד"ץ קהילות

בס"ד
שלום רב
אני אשכנזיה חרדית. מקפידה בלי נדר על כשאות מהודרת בדץ. האם יש הבדל ברמת הכשרות של העופות וההודו של בדץ העדה החרדית ושל קהילות של מחזיקי הדת ?
אילו עופות עדיף לקנות ? האם ניתן לקנות את שניהם במידה ובחנות יש רק סוג אחד השבוע ?
תודה.

תשובה:

שלום רב

בד"ץ קהילות זו כשרות מהודרת וזה בסדר גמור.

בתיאבון.

הצטרף לדיון

6 תגובות

  1. בעופות אין הבדל בדינים בין אשכנזים לספרדים, לגבי בשר אינני יודע אבל אני מניח שזה מותאם גם לספרדים. יש לשאול את מערכת הכשרות.

  2. בד"ץ קהילות יש להם בשרים שכתוב עליהם חלק ב"י
    יש לציין כי מלבד הרב לנדא ובד"ץ קהילות שאר הכשרויות האשכנזיות אינם מקפידים על כך

  3. אינני חושב שזה נכון. אני משוכנע שכל הכשרויות המהודרות מקפידות בענין, אבל יש לברר אצל מערכות הכשרות עצמן.