מה צריכים לספר לפני החתונה

שלום כבוד הרב,
בשעה טובה אני רגע לפני חתונה, אך לי שאלה שנורא מפריעה לי. במשך כל הפגישות עם חתני סיפרתי לו כל דבר על עצמי גם לטוב וגם למוטב, השתדלתי לא להסתיר כלום לפחות מה שזכרתי.
אלא מהי? דווקא לקראת האירוסין החל לעלות בי כל מיני חששות ופחדים שמא משהו בי יפריע לו ואחד מהדברים שהכי מציקים לי זה שלצערי אני עברתי טיפולי שיניים רבים הכוללים טיפולי שורש, כתרים וכו' וזה אחד מהדברים שלא דברתי עליהם לכתחילה כי לא זכרתי את הנושא וכרגע מחוסר נעימות לדבר על הנושא הזה..
השאלה שלי אם אני מחוייבת לדבר ולספר על הנושא? אני ככ חוששת שזה יפריע לו..
אשמח לעצת הרב..תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

היי רגועה זה לא דבר שיפריע לו.. רק דבר שבדרך כלל אנשים מקפידים על כך, יש צורך לומר. טיפולי שיניים זה לא דבר שמפריע או מעכב שידוכים כמובן. שבני זוג מחליטים להתחתן אף פעם הנושא הזה אינו במכלול השיקולים.

שיהיה הרבה מזל טוב, ותזכו להקים בית נאמן בישראל!