פרשת המן סגולה לפרנסה

בס"ד.
שלום,
האם ראוי להפסיק מלימוד תורה כדי לומר היום את הפרשת המן? הרי אין כמו לימוד התורה והיא סגולת הסגולות לכל. אז למה לפסוק כדי לומר פרשת המן עם כל הכבוד הראוי לסגולה כמובן? אולי הסגולה נתקנה דווקא למי שלא צריך להפסיק מלימודו? קשה לי להאמין שגדולי ישראל היו פוסקים מלימודים בשביל לקיים סגולה , (כמובן עם כל הכבוד העצום לכל סגולה שהיא שנכתבה ע"י רבותינו הקדושים). או שחשיב כמצווה עוברת שראוי לקיימה בנוסף ללימוד?
תודה.

תשובה:

שלום רב

אינני יודע לענות, אבל אני בטוח שיש לך גם קצת זמנים שאתה מפטפט או אוכל וכו', משם אפשר לגנוב קצת זמן לאמירת פרשת המן ולתפילה על הפרנסה. ועיקר העיקרים להבין שיש לבטוח בבורא עולם, שכשם שסייע לאבותינו במדבר באופן ניסי ביותר ושלח להם את מזונותיהם טובים ומתוקנים, כך יעשה עמנו ניסים ונפלאות ויראו כל ישראל רק שפע ברכה והצלחה בכל המובנים.

הצטרף לדיון

תגובה 1