תפילה לחולה לומר לפני ניתוח

שלום רב!

יש לי חבר בעבודה שאמור לעבור ניתוח חשוב בשבוע הבא בעז"ה.
הוא ביקש ממני להביא לי תפילה שהוא רוצה לקרוא לסגולה בהצלחה בניתוח,האם תוכלו לעזור לנו?

תשובה:

שלום רב,

אין לי תפילה מיוחדת עבור חולה. הטוב ביותר הוא לקרוא פרקי תהילים, ובשמונה עשרה בסוף, לאחר יהיו לרצון, לשפוך את לבו במילים פשוטות לפני בורא עולם, שיעזור לו במצוקתו. ולקבל על עצמו אפילו חיזוק קטן במשהו, אבל דבר שהוא חושב שהוא יכול לעמוד בו לאורך זמן. ובעזרת ה' תבוא הישועה בקרוב, ויחלים במהרה.

רפואה שלמה!