הדבקת מודעה עסקית גם לטובת הלקוח ללא אישור מפורש

שלום וברכה,

א. ברצוני לפרסם מוצר, שלט לשערים חשמליים / מחסומים בבניינים פרטיים.
ב. מתח הרווחים הוא יחסית נמול מאד.
ג. בכדי לפרסם, ברצוני להדביק מדבקה אחת מפוליאסטר (שאינה משאירות סימני דבק לאחר הקילוף מה שהופך אותן למדבקות מושלמות להדבקה על רכבים ומוצרים יקרים שלא רוצים ליצור בהם נזק)
על השערים / מחסומים בכדי שיהיה נגיש וקל גם לאנשים למצוא את האפשרות להזמין שלט. כמו כן, ניתן להסיר את המדבקה במשיכה ללא סימנים.

השאלות :
1. האם יהיה מותר להדביק מדבקה מהסוג הנ"ל ללא קבלת רשות מפורשת ( שאיני יודע מה אומדן העולם האם להקפיד או לא ). ואפילו אם יהיה מותר, האם יש לחשוש קצת למראית העין / חילול השם בבחינה מסויימת ?
2. במידה ויהיה אסור, האם השימוש במגנט יהיה יותר קל (למרות שהוא הרבה יותר יקר ועלול להיות מוסר בקלות אפילו ע"י עוברי אורח).

בברכה

תשובה:

שלום רב,

נראה שאין בכך קפידא ומותר להדביק.

שיהיה בהצלחה