קריאת שמע שלא במקום חיוב

רציתי לדעת כמה פעמים ביום אפשר לומר קריאת שמע…כאילו אני יודעת שצריך להגיד פרשה ראשונה אחרי הפסוק שמע ישראל אבל צריך לחכות זמן מסוים בין קריאה לקריאה או שאפשר מיד..כאילו אם קראתי קריאת שמע שעל המיטה אני יכולה אחר כך לקרוא שוב רק את הפסוק ופרשה ראשונה?

תשובה:

שלום רב

קריאת שמע אלו פסוקי התורה, ניתן לומר אותם כמה שרוצים ללא הגבלה [כמובן לא באמצע התפילה, שם אסור להפסיק אפילו בדברי תורה].

יום נעים