טעות בחשבון בחנות

שלום רב.
עשיתי קניות ברשת גדולה והיה שם מבצע…
8 מוצרים של אוסם ב20 ש"ח. החלטתי לקנות 8 מוצרים.
שילמתי ולאחר שיצאתי מהחנות שמתי לב בחשבונית שלא ירד המבצע מכיוון שהקופאית העבירה רק 7 מוצרים במקום 8 ובכך יצא ששילמתי הרבה יותר מ20 ש"ח.
חזרתי לחנות והסברתי לקופאית הראשית את הטעות והיא אכן תיקנה את החשבונית.
הגעתי הבייתה ואני רואה שהקופאית לא טעתה ואני אכן לקחתי בטעות רק 7 מוצרים..
מה עלי לעשות?
האם אני יכול פשוט בפעם הבאה לקחת עוד מוצר? או אולי בכלל לא חל עלי המצבע הזה אפילו שזאת הייתה כוונתי ואני עכשיו חייב להם כאילו קניתי רק 7 מוצרים?
או….?
תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

אתה יכול בפעם הבאה לקחת עוד מוצר כי הרי איך שלא יהיה החשבונית היתה בטעות כי גם בפעם הראשונה לא חשבת  לקנות שבע והיתה פה טעות מוכחת.